2016. június 25.

Kellett neked sznobkodni

Az összes PÉCSI BUSZRA az volt kiírva, hogy vakáció és még egy mosolygós szmájli is volt mellette. Nekem ez annyira feldobta a napom, szóval jár egy kis láthatatlan piros pont annak ellenére, hogy alapvetően igazán szar a tömegközlekedés :D

Aztán múlt hétvégén lementünk Mohácsra elvileg, azért mert mégis csak a magyar csapatnak illik szurkolni és együtt az úgy jobb (??) de őszintén szólva a Timi volt az egyedüli, aki ezt ténylegesen végre hajtotta. Ő viszont helyettünk is drukkolt. De mondjuk igy utólag a portugál meccs lényegesen jobban sikerült, de már mindegy :D Ja és igen utálom a focit.
Már az oda út is fantörpikussn sikeres volt, tekintettel arra, hogy a problémák már az alapoknál kezdődtek. A két nagyon városi nagyon elfelejtett leszállni a célállomásnál a távolságiról. Annak ellenére, hogy a megállónál vártak minket és még telefonon is szóltak, hogy "na gyerekek most kéne leszállni" de mi ezt a roppant bonyolult utasítást nem teljesítettük. Majdnem összejött.

Nekem nagy meglepetés volt, hogy Mohács mennyivel igényesebb hely, mint ahol élek. Igazából a Dalma mesélte is, hogy a busó járás miatt tengernyi pénzt kapott a város, de tényleg nagy a kontraszt. És ha ez nem lenne elég, az utcán nem találkozni lecsúszott&betépett&hajlétalan emberekkel. Szép, tiszta város. 

Ez meg egy mohácsi elit béka. Apu azzal a  kemény teljesíthetetlen feladattal indított útnak, hogy ideje lenne már, hogy az animézések és antiszockodások között fogják pasit magamnak. Én elmondhatatlanul erősen küzdöttem a nemes cél érdekében. Csak ő sikerült. Ble. 


A meccs után meg kimentünk városba, hogy teljesen józan állapotban eltöltsünk egy szép  és felejthetetlen estét. Az egyik része összejött. Jó volt.

Az asszonykaláim is büszkék lehetnek  rám, mert annak ellenére, hogy igencsak morcos  és kabeafaszom leszek, mikor művészi  szelfiket szeretnének szerény személyem társaságában alkotni, ezen esemény alkalmából legalább ötön szerepeltem. Ez szerintem több, mint amit az eddigi három év alatt összejött. 

Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...