2017. október 24.

Hajamat tépem

Közvetlenül iskola kezdés előtt úgy döntöttem, hogy átváltozom valami általános iskolából szabadult unikornissá és bizonyítva, hogy milyen érett felnőtt 21 éves nő vagyok kékre festettem a hajamat. 

Mindezt azért most, mert végre leérettségiztem, így már nincs az a veszély, hogy 15 év múlva az én tablóképemen röhögjenek az akkori diákok. 


A kék szín nagyon szépen befogta a hajamat és tényleg kurva jól nézett ki... Nagyjából az első mosásig. Aztán elkezdett egy zöldes árnyalatba átmenni, ami esküszöm az ötödik hajmosást olyan volt, mintha egy rossz buli után hányással átitatott hajjal mennék haza. 

Ezt az apró világi tévedést korrigáltam azzal, hogy rekord sebességgel festettem lilára. Ami aztán ismét kurva jól nézett ki. Festés után mondjuk lényegében minden lila lett a hajamat leszámítva.

De emberek ez a zöld ez kísért engem. Hiába a szép lila szín, ha alatta már látom, hogy a zöld csak arra vár, hogy néhány alkalom után előbukkanjon, mint valami szatír a bokorból.

Biztató jel, hogy most már egész szépen kivilágosodott... még várok egy hetet és befestem szürkére...

2 megjegyzés:

Lana írta...

Szia!

Nem semmi, tényleg unikornis stilusod lett akkor! :D

Lana

Crystal írta...

Szia :)

Nos úgy valahogy. Azért ez most csak átmeneti. Kiélem a színes vágyaim aztán visszatérek valami kevésbé természetelleneshez... félő, hogy ha egyszer munkát kell majd keresni nem sokan fogják értékelni a kinézetem.

Ölel Crystal

Ez történt eddig...