2017. június 9.

Nemsokáravége

Az érettségi azért nagyon vicces és elbűvölő, mert olyan dolgok derülnek ki, mint például, hogy az osztály felénél jobb vagyok matekból. Az meg egy még érdekesebb dolog, hogy míg én a javítókulcs alapján részpontokkal együtt is csak 22 pontot tudtam összekaparni, addig a tanár több mint a dupláját. Azt hiszem ezt nevezik varázslatnak. Ámen. 

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Még mindig jobb, mintha fordítva lenne (Lia esete a történelem írásbelivel). ;)

Crystal írta...

Jaj ne már tényleg? Lehet ott a tanár is benne volt a dolgok alakulásában, nem volt túl szigorú? :c

A történelem minden formáját utálom amúgy, szóval csodálom, hogy egyáltalán eljutottam a szóbeliig belőle :D

Beatles_Lány írta...

Gratulálok!
Nekem is a törivel voltak kellemetlen helyzeteim, a tanár azt találta mondani hogy azért nem ad több pontot, mert jobb írásbelit várt volna el tőlem és pontosan lecsúsztam (volna) a jobb jegyről max pontos szóbelivel is, tehát meg sem próbáltam...:D Zsákbamacska volt az egész szóbeli, de legalább már túl vagyok rajta. Te is végeztél már? :)

Névtelen írta...

Kérdésedre a válasz egy egyértelmű nem. A töritanárral nagyon bírtuk (és még mindig bírjuk) egymást, nagyon aranyos nénike. A hiba bennem volt, mert nem készültem fel eléggé, és józan paraszti ésszel sem tudtam kilogikázni, hogy a rajzos ábrán ki volt Sztálin, Lenin, Trockij és a többi nagy név. De legalább a szóbelin egy baba tételt húztam, ami kb le volt írva az atlaszban, szóval azzal feljavítottam, amennyire csak lehetett. XD

Crystal írta...

Ahogy látom akkor mindenkinek a töri a mumus :DD

@Beatles_Lány Nekem az egész érettségi egy nagy orosz rulett volt remélve, hogy szóbelin olyanba húzok bele, amiről legalább már hallottam. Szerencsére sikeres érettségizett ember lett belőlem, igaz ehhez a tanárok is nagyban hozzájárultak :D Én is úgy voltam, hogy a jobb jegyért nagyon jól kellett volna teljesítenem, de nem is húztam jó tételeket meg szóban sose voltam olyan erős, így csak egy tantárgyból sikerült javítanom, a többinél tartottam az írásbelin összekapart jegyemet.

@Lia Akkor ezek szerint tényleg csak a szerencsén múlott a dolog, mert más feladattal lehet jobban sikerült volna. Szerintem írásbelire felkészülni nagyon nehéz, tényleg a négy éves kemény tanulás kell hozzá... ami meg legyünk őszinték,, ha valaki nem akar zombi lenni lényegében lehetetlen. De legalább a szóbelid jó sikerült! Az is valami :D

Ez történt eddig...