2016. augusztus 16.

Eszme

Fogyókúra mélyponton: Tejfölös, pirított szalonnás kiflit eszek... de az legalább teljes kiörlésű.

Na nem. Csak hülyeskedek. Igazából sima fehér  lisztből van. 

Én mindig is a tükör előtt bőgős, dobozból fagyi evős megoldást preferáltam. Az valahogy kevesebb energiát igényel és kellő rutinnal fekve is végezhető. Sok év gyakorlat szükséges, hogy több fagyi jusson a szádba, mint a hajadra, nyakadra, ágyra, plafonra... Marsra.

Próbáltam én foglalkozni a súlyommal.  Csak hát igazából meguntam. Mármint szó szerint fárasztó volt, hogy a kinéztem miatt aggódjak. Mindig is leszartam mások véleményét, szóval komoly erőfeszítéseket igényelt már az is, hogy ne húzzak fel valamit csak azért, mert a (jószándékú) osztálytársam szerint ocsmány.

Esküszöm még élvezem is. 

3 megjegyzés:

Eszti írta...

Felkeltem, láttam, hogy van bejegyzésed, elolvastam egy bögre kávé mellett, közben csak háromszor fulladtam meg majdnem a röhögéstől :D Imádom a humorod, talán azért is, mert kicsit hasonló az enyémhez.
És amúgy ugyan így vagyok ezzel a fogyókúrás dologgal :D

Üdv, Eszti

Crystal írta...

Már ott nyert ügyed van nálam, hogy kávéval indítod a napot. Véletlenül nem tejes kávé töménytelen cukorral?

Na de hogy miattam fulladozz... Egy kicsit elő jön a szado-mazo :D

Még jó hogy nem fogyókúrázol. Láttam rólad a képed, hát ilyen külsővel én nagyjából szerelmet vallanék magamnak a tükör előtt :x

Ölel Crystal

Eszti írta...

De, tejeskávé, sok cukorral.. :D Legjobb dolog. A poén, hogy még ezt is olyan erősre tudom csinálni, hogy két napig nem alszom tőle..:D

Jaj, köszönöm, aranyos vagy, de azért te se panaszkodhatsz, sőt ^^

Ölel, és várja következő bejegyzésed,
Eszti

Ez történt eddig...