2013. augusztus 30.

▲ finnyás kisasszony

Ilyen egy hetes kihagyás után benyögök valamit, csak, hogy lássátok élek! c: 

És figyelitek, hogy még csak nem is hajnalban van a bejegyzés?!- nagyon jókislány vagyok.
Na szóval nem tudom ki hogy van vele, de én kibaszott válogatós vagyok a füzetek terén, de kellőképp lusta ahhoz, hogy mindent a teszkoban vegyen meg. Kizárt, hogy több boltot végig járjak, még azt az egyet is nehezemre esik. Tényleg egy évig abba a szarba írok, szóval akkor legyen már jó, meg nézzen ki valahogy  xD Tehát akkor itt az ez  évi füzet csomag. Azt tudni kell, hogy nekem megvan az a mániám, hogy csak szürke nyomtatásos füzetbe szándékozom írni, ami igencsak megnehezíti a választást.

Na ezek ilyen jó vastag matek füzetek , az egyik pár paradise-es míg a másik bloom motive feliratos, sajna kék mintásak amitől már most undorodom. A borítójuk viszont nagyon cuki.
Asd Asd Asd A szexüális kalocsai minta! Na ezek más vonalasak ráadásul szürke nyomtatásosak , és amúgy ez már annyira ocsmány, hogy már menő. Meg ez volt a legolcsóbb füzet.
Ezek megint csak vonalasak, de nagy alapú ami azért szükséges mert szokás szerint az egész anyagot a füzetbe fogjuk körmölni.Szerintem aranyos a csíkos minta is, ők a másik kedvenceim! c:

És tollak terén nincs semmi bizarr mániám, mármint ha nem zebra toll akkor kezembe se fogom, de a zebrák amúgy is cukik.  Igazábl tényleg minden tollam zebrás, már lassan 3 éve. Ezek fognak a legjobban és vannak ilyen kis kezekre gyártott tollaik is, mert olyan gnóm mini  kezeim vannak, amikhez egy átlagos toll ormótlan nagy. Ezen a képen csak az újak vannak, de tavalyól még egy másik színes betétes készlet egmarad, szóval ezek sima kékek. A legjobb tollak a világon <3



Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...