2013. július 15.

▲ Mindenkit imádok

image

PhotobucketNos cukorkáim ma szándékoztam írni nektek valamiféle bejegyzést, persze megijedni nem kell ma se fogok semmi értelmessel szolgálni. Tegnap több  mint 300 kattintással okoztatok nekem örömet, amit igazából nem is tudok hova tenni, végtére is kedd óta nem pajkoskodtam szinte semmit.PhotobucketNa meg aztán íme az új szerzeményem, ami igazából már 2 éves és ráadásul elég sufni tuninggal csináltam, de egyszer élünk #JOLÓ Az igazság az, hogy elültettem egy 10 forintost, de hiába szakad most is az eső egyenlőre még nem  nőtt ki a pénz fa, pedig pár ropogós levél 20 ezresnek örülnék. 

Ez kezdetben egy hosszú gatya formájában kezdte. Ilyen szegeseim meg amúgy is voltak, rávettem magam, hogy összehozzam a dolgokat, azát körömlakkal befestettem párat türkizre, mert az egy szép szín és ahogy már említettem #hipsteryoloswag  Nekem tetszik, persze ez egyenlő azzal, hogy förtelmes, de tőlem ennyi telik.

Annyira utálom, hogy van valami ami egyedivé tesz, aztán rá 7 hónapra az lesz a legnagyobb divat. Nekem még az ilyen "mindenkinek olyan van korszak" előtt lilára lett festve a hajam alja.... most meg már mindenki omre haj... na persze. A lila persze már lassan fél éve 4 hónapja kikopott, szóval most így random kísérletezek a színekkel. 

Kezdetben nagyon ódzkodtam a sminktől (13 éves koromig), de mint ahogy minden mással is szépen lassan összebarátkoztunk TÚLSÁGOSAN is, mert most már ott tartok, hogy nem vagyok képes kilépni az utcára, mert smink nélkül rondának érzem magam. Ami amúgy hülyeség, hisz tökéletes vagyok. Persze azért vannak szintek, én csak a szememet sminkelem, alapozó meg egyéb szarokat kaksikat nem kenek magamra. És hát ezek lennének a legjobb barátaim. Mármint a műszempilla nem tartozik ide, azt csak városba öltöm magamra, meg igazából a jó ég tudja minek használok két szemtust, de Crystal amúgy is egy fogyatékos, szóval nem kell benne keresni a logikát.


És akkor ők pedig csoportosan a szerelmeim, bár egy még így is lemaradt a képről, ugyanis Candynek is van egy, de valahova eldugta és nem találtam meg.És asd csak összehoztam egy elfogadható bejegyzést, pacsi!

byeimage

Ez történt eddig...