2013. július 2.

▲ hogy hívják a atomerőműben dolgozó nyuszit? paksifüles.

Photobucket

Hopp már megint másnapba nyúlóan sorozatozok, ahw jó is a nyár. Mármint most már egy kicsit unom, hogy minden sorozatnak tudom az elejét, de a vége egyre távolibb az újabb sorozatok elkezdése miatt. És ugye, akkor inkább meg se említem a végtelen anime listám, aminek a felét még csak angolra se fordították le. Reménytelen.

Már két napja csak azt eszem, minek garfield is imákat mond este. Nálunk az ilyesmi úgy megy, hogy apum megcsinálja a legfinomabb lasagnét és akkor azt enni kell míg el nem fogy. Az első nap még csorgó nyállal falom aztán mire magamba tuszkolom utána fél évig nem is kérek... de ez pont így van kitalálva. Fél évente pont elég, akkor viszont annyit ami belém fér.

imageMostanában kávé hiányában egy kicsit szomorú vagyok, már magában szopogatom a kávés port, de az mégse ugyanaz. Na jó az igazság az, hogy nem a kávé az én igazi bajom, csak kell valami amire kenni tudom a lelki bajaim És most pont szegény kávé volt kéznél, ne haragudj kicsi kávé.Mostanában mindenki azt hiszi, hogy fel kell tenni a szemeiről képet. Csak tudnám miért, mikor az egész arról szól, hogy ő mennyire kitudja sminkelni magát. Én nem tudom magam ilyen aliennek kimaszkirozni, de legyünk őszinték, azért pár nap alatt beletanulnék. Amúgy vannak olyanok is akiket csodálok amiért ennyit vesződnek... de 80%-ban ez most megint csak arról szól, hogy ez a divat. Most akkor csak úgy szemléltetném, hogy tulajdonképpen  ez nem más mint egy "kis" smink. Amúgy ennek az összehozása nekem 5 percet vett igénybe és a legnehezebb momentum a műszempilla ragaszt kibontása volt. Komolyan már ollóval estem neki.... Meg igazából ez valami brutális, pedig már leszabdaltam a szempillákból.És amúgy holnap tervezek értelmesebb bejegyzéssel is jönni, bár tőlem semmi jóra nem számítsatok. Viszont azt már jól megfigyeltem, hogy az oldalam van aki olvassa, ami amúgy nagyon kedves dolog és imádlak is titeket, de az én kis nyüves életem helyett igazán nézhetnétek egy kis american horror story-t, mert csak.
image

Ez történt eddig...