2013. június 15.

▲ Visszafogok térni

Mostanában nem voltam olyan aktív, amit sajnálok, de úgy döntöttem visszatérek ide és minden kis mozzanatomról tudni fogtok. Már ha érdekel bárkit is, de ha nem én akkor is elmondom.

Kezdetben, kicsi Candy-m farkát befestettem már egy hónapja kékre ételszínezővel, de már erősen kikopott és ma elhatároztam, hogy visszafestem. A probléma ott kezdődött mikor az orrocskájával cukin fellökte a tubust, hogy az egész talpam kék lett, mint törpillának. Itt akkor hisztiztem egy sort, hogy most akkor meg kellene mozdulnom és feltakarítanom... szóval hagytam, majd mikor már rájöttem, hogy a parkettát is befogta,  ekkor mesterien elküldem magamat megint a halálba, hogy mi a faszért vagyok én ilyen végtelenül lusta. Végülis sikeresen befestettem és egy meteor sem csapott agyon, nem is ment olyan rosszul...

A napomat amúgy punnyadással töltöttem (milyen meglepő) és összeettem mindent, azzal az indokkal, hogy ha sorozatokat nézek, az nem számít.Persze a seggem azért mégis csak nagy lesz, bár már eddig is méretes combokat zabáltam össze az ilyen kis kifogásaimmal.  Elkezdtem nézni a Vámpírnaplkat és a Skint felváltva,  majd belekezdtem a Lostba is hogy kelőképpen belezavarodjak. A Lostnak 3x vágok neki, eddig mindig belezavarodtam, akkor miért ne nézném mind a hármat egy időben? Amúgy előröl kezdtem a Conant is, csak mert csak olyan kedvem volt. A Laputát és a RosarioxVampire is kivégeztem, boldog vagyok. Imádok minden, imdálak nyár, huuuu csodás.

Azt hiszem megyek és eszek valamit. Nem tudom ki hogy van vele, de én imdom a kv-t. Szóval ma megittam 16-ot. Ehhez képest az, hogy kiettem a hűtőt már csak hab a tortán. Ha így folyatom az úgy blogom címe  a "nagy fogyás" lesz.
Ez történt eddig...