2013. június 21.

▲ a tanévet lezárom

image

imageMa megvolt az évzáró, szóval hivatalosan is nyári szünet van. Nekem minden ünnepélyen ami a melegbe van van egy pont ahonnan érzem, ahogy kezdek halványulni. Komolyan nekem az ilyesmi végére rendszerint falfehér a kis pofim, amit emiatt már  lealapozózok, mert tök cink, hogy én vagyok az egyedüli aki képtelen fél órát végig ácsorogni. Valószínűleg az én lábaim illetve ünneplős cipők valami féle ádáz szövetséget kötöttek ellenem, ugyanis még nem volt olyan cipőm ami az ünnepélyen ne törte volna fel a lábaim.  A bizimet betenném egy darálóba, a maradványait meglocsolnám benzinnel és elégetném, majd a hamut elásnám 10 méteres mélységbe.


10 dolog ami nem normális, de én vagyok:
  1. Nem tudom hogy kell megcímezni és feladni egy levelet.
  2. Szeretem a körömlakk illatát.
  3. Nem tudom a mentők/tűzoltók/rendőrök számát.
  4. 156 cm-er vagyok, egy nagyobb kertitörpe.
  5. Nem láttam a Mátrixot sem a Terminátort... 
  6. Utálok telefonálni, de beszélni azt persze imádok.
  7. Mindenki szerint furcsa vagyok, és végtelenül álmodozó.
  8. Van két képzelet beli barátom Diece és Mika. Mindkettő pasi, és ha tehetném hozzájuk mennék feleségül. Na jó igazából csak túl nagy a fantáziám és túl sokat unatkozok..
  9.  Nem szeretem a kakaós/pizzás csiga belsejét.
  10. 16 éves vagyok és még nem volt igazi barátom, kvázi szüzen fogok meghalni.
És akkor ezt az utolsót nmég ki is fejteném, mert bosszant. Igazából a nagy kérdés az, hogy mikortól számít, ha cinknek , ha valaki még nem hempergett senkivel? Mert én nem fogom odavetni magam csak, mert már cikinek számítok. Mi az a kor amikor má inkább hazudjam, hogy elvesztettem? Csak mert 20 évesen már szerintem kifognak röhögni. Én amúgy nem érzem hiányát, biztos későn érő vagyok. Jelenleg nem érdekel senki és ez olyan 20 évvel ezelőtt még normálisnak is számított. Vagyis 20 év alatt ennyit fejlődött volna az emberi felfogás, vagy csak simán körülöttem mindenki ribanc ?:DDD

És akkor ezt így a végére:

Ez történt eddig...