2013. június 19.

▲ Good night

image 
Bizony, már akárhogy nézem reggel van, noha még le se sikerült feküdnöm. Keresgéltem a neten és annyi cuki kis képet találtam, hogy most minden bejegyzést ezekkel fogok tele dobálni. Mert a blog amúgy se csicsás, ugyan dehogy. 

Kawaii graphicsAmúgy mindig bajuk van az embereknek... télen nyarat, nyáron telet akarnak. Szó, mi szó tényleg nagyon meleg van. >.< Nem tudom ki hogy van vele, de én fagyival és ventilátorral vészelem át, csak így este, már az is kevés. Meg aztán sikeresen elég kávét ittam ahhoz, hogy ne szálljanak meg az álom tündérek. Amúgy még most is 7 éves hülye gyerek módjára játszom a ventilátorral, beleszólok és "jaj más a hangom, dee jóóó". Arról nem is beszélve, hogy a csokit szopogatva olvadtan nyalogatom a kezemről, ez az Crystal csak laza 16 éve vagy ilyen agyhalott.


Ma eldöntöttem, hogy annyi dicséretnek köszönhetően használhatóbb állapotomban hozzá látok az american horror story megnézéséhez. Eddig még csak odáig jutottam, hogy nagyon jó és érdemes megnézni mondta ez úgy kb. mindenki. Lehet én vagyok olyan angyalian naiv, de valamiért abban reményekdem, hogy csak a neve hangzik rosszul és igazából egy kedves kis kisgyermek sztori. Anno az Odaát-ot nagyon szerettem, szóval én remélem, hogy olyan lesz... de Crystal megérzései sose jók. És akkor most így rá is kerestem közben, (hogy ne tűnjek ostobinak) szóval igen... ez valami ijesztő házikó, amiben gondolom majd tea délutánokat rendeznek. És most mondnám, hogy neki állok, de valami olyan kibaszott fosatos kicsit ijesztő film megy a tv-be, hogy oda se nézek, de a hangoktól is kifutok a holdig. Bátorság.

Halk megjegyzés, ezzel együtt jelenleg 7 sorozatot nézek és még nem zavarodtam bele annyira a szálakba. El ne hidd, azt se tudom melyiknek ki a főszereplője.
A legszebb mégis az, mikor a könyveket halmozom, annyi fantáziám van, hogy én már képzeletben egy akár önálló történetet is képes lennék megfogalmazni a sok összeolvadt fejembe kitalált párosításokról. A legszebb eddig talán az volt, mikor megvoltam győződve, hogy Daemon benne vagy a gyönyörű sorscsapásban csak azt nem tudtam összerakni, hogy hogyan került oda... akkor már tényleg ERROR.-os szinten álmos voltam. T.T

Jelenleg ezt a számot hallgatom, bár éppen horror film megy, ami azért nem jó párosítás, mert folyton azon gondolkodom, hogy nem fogom hallani, ha jön értem a tv-ből az ilyesztő gyilkos (és baszki még ehhez is találtam képet, dupla pacsi) Ha másnap nem írnék, akkor elkapott... vagy a gyilkos vagy a lustaság.


Na most már tényleg elvonszolom a seggem aludni (( _  _ ))..zZz...


Ez történt eddig...