2013. június 13.

▲Filmezés

A suliban filmezés lesz, de nem is akármilyen este 6-tól reggel 6-ig. Ez amolyan befejezése az évnek, vagyik egy éjszakát leszámítva már nyári szünet van :D Amúgy ez egy megállapodás, aki este ott lesz pénteken no suli, és mivel ez jó bulinak hangzik amúgy is elmennék rá :$

Nassizással fogom tölteni az időt, mivel nekem a filmezéshez zaba kell... törvényszerűen. Persze másnap hulla leszek, de miután kialudtam magam majd írok, hogy milyen volt :)

Amúgy esküszöm a könyvek világa olyan csodálatos, hogy kevés más van amit tudnék hozzá foghatónak mondani, anime... az mindent visz, főleg a cuki x3 Amgy sose értettem az olyanokat akik azért panaszkondan mert olvasni kell... én mindig is úgy voltam vele, ami nem érdekel azt nem. Viszont a kötelezők között is vannak értékelhetők, bár igaz, hogy valóban a legunalmasabbakat választják ki. Kitudja, egyszer lehet, hogy majd a szürke ötven árnyalata is kötelező lesz.... :DD Akárhogy is, ezen a héten 5 könyvet olvastam ki, egész jó vagyok. Már csak 231 van vissza amit felírtam a kötelező listámra. Nyár végre itt vagy! :)

Ez történt eddig...