2013. május 1.

▲Talán túlzottan is ismernek vagy mégse

SIRÁNKOZÁS.... ELOLVASNI NEM KÖTELEZŐ.
Mostanában egyre inkább félek írni, tumblrön frissíteni egyszerűen csak neten létezni. Az a helyzet, hogy roppant elrettentő látni, néhány ember mennyire is klónoz. Szó szerint pár 13 éves a nevemtől elkezdve minden kis apró megnyilvánulásom magáévá teszi. És ez rosszul esik. Tumblrön már levettem a bemutatkozásom, ám az itteni lényem is egy jó kiindulási alap. Nem arról van szó, hogy néhány dolgot ne vehetnének át tőlem az emberek, de mostanában mindenki traktorhercegnő lett, egoista gumikacsa, és fantörpikusan imádja az életét. Persze ehhez azért oda tesz még néhány öngyi képet, ebből is látszik csak valami ostoba szerepet játszik. És ezzel már a faszom tele van kezd egy kicsit kiborítani. Ez a blog sem a régi már. Nem tudom hányan olvastok is rendszeresen  de én úgy érzem, hogy itt már koránt sem a kis eldugott zugomba írok. Mintha eltűnt volna a blog bája, nem ? Vagy lehet, hogy én változtam meg?-kitudja.


ÉS A "HAPPY" RÉSZ:

Ma hivatalosan is kiolvastam a  Tizenhárom okom volt c. könyvet. Hát huuuu ritán mondok ilyet de jobb mint akármelyik anime. Pedig az már csodával ér fel, persze lehet, hogy csak azért van így, mert nem nagyon szokott olyan könyv lenni ami leköt. Ha az első oldal nem tetszik nem is érdekel... és ez már az elejétől kezdve magával ragadott. Ilyen sem volt még eddig. Nem mondanám vidámnak, sőt kimondottan depis, de nekem most pontosan ez kell, egy kis ok amiért végre szomorú lehetek. Eddig mindig oknélkül zuhantam magamba, és most legalább van valami amin kiélhetem magam, nem pedig csak nézem a plafont. Legyünk őszinték egy olyan barátom sincs akinek elmondhatom mi is valójában az életem, olvasás közben pedig nem is kell... csak figyelek és várom mi történik. 

Na és akkor a könyvről pár szót. Már a borítója is meseszép, persze én online olvastam, szóval kézbe sajnos nem foghattam.  A történet egy lányról szól aki végez magával... és a tette okait kazettákra mondja. A szabályok egyszerűek, aki rajta van a szalagon az valamilyen módon felelős... a kérdés csak az, hogy miért. És asdfghjkl nem is tudok többet mondani. Szerintem ha van időtök olvassátok el :) Amúgy az a szép, hogy éppen azt mutatja meg a történet mennyire nem látnak az emberek a dolgok mögé...és legyünk őszinték ez elég nagy baj.
Vagy ha valakinek kell írjon és elküldöm pdf-be. 

Ez történt eddig...