2013. május 19.

▲szakadjon rád az ég

Jó rég nem írtam már, bár szerintem ezt így  leginkább senki se bánja, na mindegy. Most itt vagyok, de sajnos épp nincs jókedvem.

Ma lett egy éves életem kis kutyája, boldog szülinapot Candy. Talán furcsán hangzik, de igenis ma különleges kaját fog kapni, lehet nem érti miért, de én értem és az a lényeg. Ő meg igazából mindennek örül ami finom... illtve amit én eszek szóval az a lényeg. Komolyan a kedvence a savanyú gumicukor, imádja a fagyasztott epret, és él hal a pizzáért. Kis mini én.

A nap egészen eddig jól is alakult... mármint szülinap jó idő mi hiányzik?- a cicánk csufi. Nem volt valami ház közeli macska... sokszor kóborlt, de mikor hívtuk rohant hozzánk, ráadásul mindent megtett a hasa megtömése érdekében. Ma mégse jött, se reggelizni, se mikor Candy kint volt, pedig olyan nagyokat szoktak kergetőzni. Néha kicsit eldurvulnak, de talán mint a testvérek.... ráadásul akármikor sétálni vittem Candy-t Csufi jött velünk. Okos cica volt, sose ugrott ki az autó elé...mostanáig. Nyugodj békében kiscicusunk.


Tegnap néztem a dalfesztivált, hát volt pár furcsa előadás...és a  miénket is ezek közé sorolnám. Amúgy mivel értem a szöveget nem rossz, aranyos meg inden, de aki nem érti annak nem sokat mondd. Mármint én eszt hittem, mégis 10. lett. Azért szerintem ez ne rossz, ráadásul a németek(?) 12 pontot adtak, szerintük miénk volt a legjobb... nagyon komoly :D

A piás dal meg egy külön élmény... bár legyen ingyen én is azt mondom.Most rám férne valami kis "üdítő". Az biztos, hogy nálam nem a dal kategóriába esik. Meg voltak akik ilyen fekete fehér ruhában ugráltak... ők komoly olyan hatást keltettek, mint a részeg focibírók.Ez történt eddig...