2013. május 31.

▲ha valami nem tetszik piros x a sarokban

Ritka mód felbasznak az idióták. Kezdetben valaki gyakorikérdésekre linkelte a blogom, hogy én basztam elmondani neki, hogyan csináltam a blogom. Az egy dolog, hogy már az első válaszoló elküldött az anyámba... hogy "szörnyen ronda kinézet" persze utána írt egy sor iszonyatos baromságot, de ő attól még fasza gyerek. A másik, ha nekem valaki normálisan ír annak segítek. Az hogy "Honnan szedted a HTML kódot amivel beraktad ide ezt a csajt?" Nem tartozik a kedves kérdésekhez.  Az első, hogy minimum a blogját linkelhetné, ha már azt akarja, hogy segítsek és amúgy köszönni sem ciki... meg aztán ezek után arra jutottam, hogy annyi gerinctelen szánalmas szaréletű ember van, hogy nem fogok tudomást venni az ilyen kérdésekről. Ha valaki normálisan megkér szívesen segítek, de áhh... olyan szar érzés mikor semmi rosszat nem teszek és még én vagyok a fasz.

Amúgy az is érdekelne, hogy ha valakinek nem tetszik a blogom azt mért kell hozzátenni. Nekem tetszik, nem kell nézni.... meg az hogy ilyen ostobaságot összehord külön szánalmas.

Mostanában minden elveszi a kedvem a blogolástól. Igazából olvasni sem olvasnak már annyian. Meg itt van ez az eset is.... miért ilyen negatív velem mindeni?

és egy kis kép a kedves embernek, aki nagyon okos volt megint....


Ez történt eddig...