2013. április 24.

▲ mindent vagy enni

Zajlik a nyugalmas kis életem. Mostanában akárcsak valami álom kóros én is alszok eszek.....zenét hallgatok. Furcsamód jó ez így. 

Hála az égnek pénteken nem lesz tanítás. Nekem sajnos rész kell még vennem egy iskolai előadáson, hál az égnek csak nézőként. A probléma a matróz blúzommal van, hogy is fogalmazzak egyszerűen ocsmány. Rajtam amúgy is úgy néz ki mint egy hálóing az pedig kizárt, hogy így végig menjek a városon.

Találtam telefonra végre játékokat, így most már kijelenthetem semmi esélye, hogy órán figyeljek. Van egy ilyen kaleidoszkóp/ mandala rajzolós akármi, hogy én azzal mennyire elszórakozok... elvan a gyerek ha játszik.

Ma a suliba volt egy verekedés, persze csak olyan ovis szinten, de én mennyit röhögtem. Komolyan annyira szánalmas emberek vannak :D Mármint egy fiú nekiesett egy csajnak, aki legyünk őszinték kétszer akkora mint ő... kb. fer harc is lett volna, de megütni egy lányt akkor is szánalmas.  És ráadásul azt a na gyere ide most elkaplak stílust sem különösebben díjazom, talán túl nyugis vagyok, de szerintem igenis jobb lenne, ha az ilyen emberek elnyomnák magukat a föld alá.

Mostanában elkezdtem olvasni. Iszonyatosan jó könyveket találtam, mármint én eddig nem igen voltam oda az olvasásért: Ha valami unalmas, azt képtelen vagyok végig szenvedni... a kötelezők pedig többnyire uncsik.  Hála az égnek most már találtam olvasásra méltó darabokat is, szóval elleszek egy jó darabig :3

Ja és amikor a végtelen nagy művészi hajlamaim előtörnek.... vagy se.

Ez történt eddig...