2013. április 12.

▲ Ennye nem szemetelünk

Megérkezett a tavasz. Ma olyan jó meleg volt, erre vágytam már a tél kedvezte óta <33

Ma életem kiskutyája jó korán felkeltett, így feküdtem és néztem a plafont... kreativitás, mi? Aztán rájöttem , hogy mit utálok a jó időbe... a bogarakat. Egyszerűen irtózom tőlük, ma mentem reggel és egy kisebb raj jött a pofámba. Oké, tavasz van leszarom.... aztán jött egy szárnyas hangya nem tudom hogyan de belerepült a csukott számba. Úgy köpdöstem, mint egy vérbeli focista.

Kicsit kiakadtam amikor a suliba értem, mert míg máskor éneken alszom, addig ost erősen jegyzetelni kellett, amiből majd dolgozat is lesz. Ehhez nem szoktam hozzá, én éneken konkrétan ülni szoktam mint egy cserepes tuja. Aztán még kémián is a szokásos állapotok uralkodtak, szegény tanárt néha már sajnálom. Aránylag gyorsan eltelt az idő, ennek pedig örülök.

Hazafele szokás szerint öregek gyülekezete volt, sose szerettem az ilyen embereket. Most is három nő kötött belém, ugyanis a panel ház második emeletéről akartak csicskáztatni. Idézem: Kislányom vedd fel azt a szemetet, had ne kelljen egy ilyen idős hölgynek, mint jómagam." Én meg így oké, akkor most ezt meg se hallottam és tovább mentem. Mármint az, hogy valakit zavar a szemét, de nehogy már engem ugráltasson emiatt. És akkor jött a vicc, ledobott egy papír galacsint, hogy pimaszságom miatt azt is vegyem fel. HAHAHAHAHAHAHAHA . NO Tök vicces volt ahogy a fél várs a néni rikácsolásától zengett, de ez már csal ilyen város.

Ez történt eddig...