2013. március 19.

▲öö suli??

Ma kaptam egy 4-es gkör dogát. Kolosszális. Kár, hogy abból pont csak jó jegyeim vannak. Bezzeg a matek... ránézek a füzetemre és már a számoktól is fülem ketté állva rémeket látok. Ma írtam egy dogát, amit elvileg egyszer már megírtam, de a tanár azt mondta, hogy elrontotta ezért meg kell írjuk újra. Na ez olyan volt mint egy isteni ajándék, nem mondom, hogy ez a mostani nem egyes lesz, de legalább egyet tudtam ami már egy pont! Írtam már nulla pontosat is, szóval én már annak is örülök...:,D A vicces az egészben az, hogy nem csak én vagyok ennyire sík... és én még mindezek ellenére is próbálkozom. Pedig ahányszor már pofán baszott ez a kibaszott matek...gyájj ez nem lesz így jó.

Még a mai napon megkaptam kémiából az első +-om is, amit már azért kap az ember, ha egyáltalán leírja az órai anyagot. A következő képen történt az eset: Tanárnő kérek egy pluszt!. Ő pedig mivel más eme  rettenetes órán enni, inni, telefonálni, aludni és csupa más érdekességet csinál jó nagy hangzavarral így én megkaptam a plusszom. Oké.

Mindenképpen meg kell említenem, hogy ma osztályfőnökin az osztály nagy része beírást kapott. Kajakra mondom az osztály több mint fele osztályfőnökit kap, és ami még nagyobb csoda én nem vagyok köztük. Egy versenyen kellett rész vennünk és ki voltak osztva a feladatok, én nem kaptam semmit sem, mégis besegítettem. Igazából nagyon trehány kis osztályom van... sebaj.

Amúgy ma olyan kibaszottul elmondhatatlanul szép felhőket láttam, hogy az valami elmondhatatlan

Ez történt eddig...