2013. március 31.

▲Nyunyu

Kellemes zombie Jézust :D


Igazság szerint a szünetem úgy telik ahogy vártam. Unalmasan és animékkel telítve. Jelenleg a következő filmeket szeretném még ma megnézni( természetesen nem fog összejönni) a problémám, hogy eddig nem találtam hozzájuk használható linket. Sőt semmi féle linket nem találtam, mert ami volt az leginkább be se töltött. Szóval ha valaki már látta neten az legyen olyan jó és kedves küldje el, mert muszáj látnom őket. 

Pí élete

Pitch perfect
Lol


Amúgy nagyon ronda idő volt eddig, ma már egy kis napocska elő-elő bújik de még mindig fúj a szél. Nem ilyen húsvétra számítottam. Sok édességet kaptam, ami jó mert megint meghízok majd, ám ez legyen a legnagyobb gondom.

Olyan finomat ettem, most figyeljetek. Gyümi sali ananászlével, ananásszal, banánnal eperrel, naranccsal, vérnaranccsal, almával és egy kis mézzel leöntve. Jó kis reggeli így nyuszi reggel, nem ?:DD

Igazából mindegy is, mert annyi házim van ha minden nap 8 órát tanulnék sem fejezném be. Már neki álltam, de eddig elég gyatra teljesítményt hoztam össze tanulás terén. No sebaj, majd csak lemásolom valakiről.

Ma reggel megnéztem a kilenc c. animációs filmet, ha jól emlékszem a film+-on ment. Elsőre egy kicsit furcsa volt, mert nem mondanám barátságos kis mesének, de a végére megtetszett. Lényegében arról szól, hogy az emberek alkotta robotok mindent elpusztítanak, az emberiségből már csak pár játék baba szerű lény marad fent, amit az alkotójuk saját lelkének darabjaival keltett életre. Nem egy barátságos mese, hisz hullák meg csupa borongós színekkel találkozni, de nekem kimondottan tetszett, hogy nem tipikus tündér mese.

Amúgy ezek nagyon jók, (bár nem mostani xD )szóval jah... tudjátok a dolgotok.


Nálam így telik a szünet, nálatok?:DD

Ez történt eddig...