2013. március 8.

▲Nőci nap.

Helyenként néha azt hiszem az iskola egy hely ahova bejárok, mert köteleznek rá. Ma is talán 2 óra volt megtartva, a többin meg csak növesztettük a seggünk, ami igazából egész jó dolog. Nagyon élvezem ezt a lazaságot, de ha már egyszer bent vagyok csinálhatnák értelmesebbet is.

Ma van nő nap és nem tudom valahogy azt érzem a pasikból kihalt az ilyesmi...persze én agyfaszt kapnék az ilyesmitől, tudom fura vagyok. Egyszerűen nem szeretem az ilyen agyon romantikázott nyáladzást.

A lényeg igazából a következő: ma egy osztálytársamnak egy fiú 5 szál rózsát vitt meg csokit és ahww komolyan olyan kibaszott édes dolog volt. Azt hittem elolvadok, amikor néztem a jelenetet. Ő kicsit félénken szótlanul oda vitte az ajándékot, meg tényleg látszott mennyire készült. A lány meg így oké kösz. És akkor néztem mi a fasz ?? OKÉ KÖSZ? Kajakra csak ennyit sikerült összehoznia, mintha ez tök természetes lenne. És nem tudom szerintem a pasi nem is várt semmi reakciót, de én lányként tuti a nyakába ugrottam volna, már csak a szándék miatt is. Mert nem arról van szó, hogy annyira bejön az ilyen rózsa csokor meg a többi szar, csak szerintem mindenkinek jó esik ha gondolnak rá. És igenis jól esik a másiknak is ha értékelik az igyekezetét, még ha csak egy öleléssel is. És ami azt illeti ez a lány egy kicsit szerintem még éretlen az ilyen szerelemhez meg hasonlók, de konkrétan úgy kellett oda lökni a csávóhoz, hogy legalább az órán mellette üljön. Egyrészről ez vagy kihasználás, vagy bunkóiság  Ha nagyon nem bírja, akkor szerintem ez úgy lenne fer, ha megmondaná neki. Mármint köszi a csokit, de ne gyere a közelembe szituval kívülről az egész egyoldalúnak tűnik. Meg aztán nem is tűnt boldognak a lány... olyan te jó isten minek kaptam én ezeket fejjel , természetesen rossz értelemben vonult végig a folyosón, az osztályban pedig mindenki kíváncsian kérdezgette kitől van. És akkor ő meg olyan érzéketlenül reagált, pedig normálisabb ember boldogan mesélné, még ha nem is tetszik neki a pasi akkor is. A mai naptól kezdve számomra az a lány érzéketlen. Nem azért mert bármi közöm lenne a dologhoz, hanem azért, mert tökéletesen tudom, hogy ez milyen figyelmes dolog, és sosem szerettem az olyanokat akik csaj játszanak a másikkal.

Viszont ha már itt tartunk apumtól kaptam raffaellot egy egész nagy csomaggal, amit szerintem estére el is fogok fogyasztani :DDD Ha már egyszer kövér leszek, akkor se zavar, sose voltam az a lány aki azért nem evett semmit, mert éppen az alakja miatt aggodalmaskodott.

Ma amúgy hivatalosan is tavaszi idő volt, és ez egy csodálatos kezdet a jövőre nézve. Nyár gyere gyorsan <33

Ez történt eddig...