2013. március 12.

▲Álom kóros

Most már ott tartok, hogy 8-or lefekszem aludni, és mikor hazaérek a suliból első dolgom egy délután kis pihenő. Kajak mondom ez már beteges. Mindenki más tavasz kezdetével életre kap akár csak a természet, ám nekem valami csoda folytán az ellenkezője látszik bekövetkezni.

A mai napomon eldöntöttem, hogy változtatni fogok úgy kb. mindenen. Nem gondolok nagy dolgokra, csupa kis apróság, de büszkeséggel töltene el... mármint szeretném érteni a matekot, rávenni magam a rajzolásra, a mostani alakomat megtartani, meg ami talán a legfontosabb lenne az önbizalom kérdése. Nem szeretnék én nagypofájú ribanc lenni, de a suliban teljesen másmilyen vagyok, mint általában. Amúgy sem mondanám aggereszívnek magamat, de suliban elég erőteljesen szarok mindenkire, mármint nem vagyok valami aktív tagja az iskolai közösségnek...

Nem régiben elkezdtem nézni a Bátor a gyáva kutyát, gyerek korom egyik kedvenc meséje, igazából meglepődtem, hogy előbb esek neki egy rajzfilmnek mint egy jó fajta animének. Szóval kötelességemnek érzem , hogy változtassak ezen is.

Már kitaláltam egy új külcsit is a blognak, amolyan tavaszi változásként, de annyira imádom a mostanit, hogy nincs szívem megválni tőle. Egyenlőre tehát el kell viseljétek a vattacukor szivárvány áradatot.

Így talán a végén még talán még illő megemlíteni Cipőt is, mert egy igenis jó zenész és ember volt. RIP!

A legvégezetül pedig itt vannak azok a képek amik nekem tetszenek :DD
Ez történt eddig...