2013. február 9.

▲ kiezmiez

Mivel nem tudom miről is kellene írnom, így akkor a random infok.

Kezdetben árulja már el nekem valaki mi ez. Nem tudom, tudom gáz és egy föld alatt élő tuskó vagyok. De nekem ez kimaradt az életemből.

Tegnap haza jött anyám németből. Azóta lemenni em merek a szobámból. Nem tudom elhinni, hogy ennyire utál, csak mert én apámmal maradok. Konkrétan egy lelki terrorista. Én meg még ennél is szánalmasabb módon félek tőle. Milyen ember az aki élvezi, hogy a saját lánya fél tőle?-na mindegy.

Hétvégi anime maraton tartok és nagyon jó! Komolyan, tökre élvezem, pedig már láttam olyan 7x(?)

Ezen kivül kezdtem még egy blogot, ilyen történetes fost. Ami egész jó lett. Vagy legalábbis remélem. Sose ment a komoly sztori, ez is egy ilyen 10 éves szintjén lévő jobban összehozza dolog. Nem megy a komoly, így viszont marad a laza szöveg... ez van.....
http://nyominaploja.blogspot.hu/

Nagyban atanulnom kellene a mindent. Mindenből kellene tanulnom, de annyira rászoktam a kipuskázom vagy csak lesz valahogy módszerre, hogy gyakorlatilag elszoktam a tanulástól.

Kinéztem egy csodaszép pulcsit is, de egyszerűen sehol sem lehet kapni. Katasztrófa. Amúgy meg ez a szegecs mánia nekem nem jön be. Olyan sünnek érzem magam tőle.

Megint esett a hó, amitől az életkedvem egy kaktuszéval vetekszik. Ilyen jég hó víz keverék, egyszerűen ocsmány idő van.

Van egy pasi jelölt! De ez még erősen a jövő zenéje. Igazából nem tudom eldönteni barátnak vagy pasinak lenne e  jobb. Mert nekem ez olyan, nem tudom. Ha valakivel nagyon jóban vagyok, azt nem tudom elképzelni szerelmemnek. Persze ez nem kizáró ok, de nekem eddig mindig rosszul süét el  legjobb barát szerelem. Mindig csak a ita és harag maradt, értelemszerűen ezt pedig nem akarom.

Ez történt eddig...