2013. február 6.

▲gyilkos virág.

Ma éreztem először, hogy érdeklődést mutatok egy bizonyos viselkedés kultúra néven megnevezett valami iránt. Mármint sose tudtam, hogy a liliom képes ölni. Pedig ha ezt tudom már fele annyian boldogítanának.( ._____.")-->amúgy ez az új kedvenc fejem, olyan kis bugyuta.
Mármint ez egy olyan dolog, amit azét nem árt, mielőtt úgy döntök, hogy telepakolom a szobámat vele.Bár szép halál, egy liliom ágyon kimúlni álmaidban.Meg mesélt, ilyen történeteket tanár, hogy a hős szerelmes egy egész csokort ajándékozott kedvesének, másnapra ő meg elutazott a fény vasúton egy szebb világba. Meg ez miatt viszálykodtak. Történetet írtak róla,mikor egy fiatal lány úgy döntött véget vet életének, mert nem lehet övé a nagy ő-je.... meg összességében izgalmas volt. Na mindegy.

Mikor éppen jöttem hazafele egy ilyen cuki idős házaspár veszekedett. Fogaikat egy kezemen megtudnám számolni... És mikor a bácsika kifogyott a szuszból halál nyugodtan annyit mondott. Remélem eltűnik a kedvenc zoknid a mosásban. És akkor egy csönd. A mamuska nézett bambán, akkor ma nem kapsz vacsorát. Hát olyan kurva édes volt, de komolyan. Mármint ma az a divat, hogy takaroggyá' anyádba meg sötöbö, ők meg így keményen tolják ....


Azért figyelitek a művészi fotót???:DD

Ez történt eddig...