2013. február 26.

▲195 ft a milka:o

Nem dehogy...áh csak egy kicsit se áztam szarrá. Végül is csak patakokban zudult le a víz a hegyről rántva magával engem is, de amúgy tökre száraz maradt mindenem. Aha aha se. Most komolyan rajtam kívül van olyan idióta aki esernyő nélkül indul özönvíz ellen?- persze, hogy nincs,  velem szembe jövő emberkék néztek kerek szemmel ez meg most mit is gondolt. Hát az igazság az, hogy semmit, a fejemben kong a sötétség.
Amúgy megmutatom a mai tápláló ebédemet. Szerintem is én ettem ma a legfinomabbat. És ez amúgy a reggelim is egyben, mert azt pont nem volt időm a hajam kicsavargatása között. Úgy néztem ma ki mint egy.... bárány, a víz szépen begöndörítette.

Írtam egy 4 gkör dogát, nem kell gratulálni tudom hogy kolosszális vagyok.

Ma csak mert olyan kedvük volt ofön jöttek ilyen lények, akik az önkéntesség jó dolgairól meséltek. Ám hetedig órában két osztállyal, ilyen unalmas témával teljes apokaliptikus előadásra sikeredett. Kedvesen megjegyezte az egyik" tökre látszik mennyire leszarjátok" és igen ezzel a mondattal mindent elmondott. Legyen önkéntes az aki akar. Én minek?


Ez történt eddig...