2013. január 27.

▲Vajon mit szólnának ha megtudnák...

...egy ilyen elmeháborodott olvasgatja mindennapjaikat?

Van jelenleg 3-4 olyan blog amit titkon olvasgatok. Mert tetszik a blog, tetszik az éltük, és bejön maga a szerkesztő. Sokáig gondolkodtam, hogy ezt tudassam e velük, vagy legalább az oldaluk linkjét kitegyem e. Mármint akkor nem kellene minden egyes alkalommal beírni azt a hosszú könnyen elfeledhető címet.Aztán rájöttem, megvilágosodtam, valószínűleg kecske vágtában rohannának fejre állni, valahova a penészes perecen túl...

A másik felfedezésem pedig a következő: (az leszámítva, hogy az összes néhány jellemző rám)
- Sok unalmas tömeg blog van.
- Minden blogos valamikor a 7.-es korában kezdi. Persze ezzel nincs is baj.
- Hihetetlen nehéz életük van.Szerintük.
- Olyan fene nehéz volt a felvételi, hogy még most is emlegetik. (Ha neked nehéz volt másnak is, szóval akkor lényegében ugyanott vagy.)
- Valami féle megszállottságot éreznek vagy a 1d iránt vagy Párizs/London/LA/New York/Amerika/Japán(?!) felé.
- Nagyon szeretnének menőnek tűnni, és ezt a hipsterséggel fejezik ki. Mert ha sokszor mondod hogy hipszter akkor menő leszel? hipszterhipszterhipszter.
- Tiszán megvannak győződve  ha a blog jól néz ki többen is olvassák azt. Ezt így részben értem, de ettől nem lesz több olvasója senkinek.
- Nagy előszeretettel beszélnek olyan stílusban a szüleikről mint egy kocsis.
- Szeretnek komiért könyörögni. 
- Olyan érzelmekről beszélnek, amiket még meg sem élhettek ennyi idősen. Sokat még én se éltem át...

És ezt most tényleg nem rossz indulatból, mert egyik sem olyan rossz mint ez a fos.Sőt vannak nagyon is jók!. És én igen is képes vagyok egy órán át írni, egy tábla csokiról. És a kinézet olyan mint egy unikornis hányás és sok helyes írási hibám van. DE ez én vagyok, nem teszek úgy mintha jobb lennék bárkinél.


Ez történt eddig...