2013. január 29.

▲Úgy a jó.

Na ma írtam egy témazárót. Egy betűt nem tanultam rá. Olyan szinten semmit sem tudtam, hogy az már félelmetes. Mellettem ült bnőm is, a kezében annyi kis cetlivel ami az egész féléves tanagyagot körbe öleli. Na mondom mi a fasz. Aztán ketten összehoztuk.Hát nem nagyszerű ?:DDD- de szerintem is csodás.
Meg aztán ma nem volt első órám, ami külön öröm.

Nagyon kibaszottul utálom a telet. Nem tudom ezt most miért írtam le, de jól esett.

A suli előtt várja a buszt minden alkalommal egy ilyen emo korszakból vissza maradott fiúcska  Fiúcska, de amúgy már 12.-es és olyan 3 fejjel magasabb nálam. Mindig olyan ijesztően nézett rám. Minden reggel egy ilyen rettegve kellett elmennem mellette. Na jó nem, de akkor is olyan gonoszan nézett xD Ma pedig így megszólít, hogy ő már mióta figyel és ő ismer engem meg hogy olvassa a blogom meg minden. És akkor így k.o. Mármint te jó isten. Csak néztem rá, hogy akkor mi is van. És akkor végül is kiderült hogy nem is akart gonoszan nézni, meg semmi csak kifigyelte tuti én vagyok e. Mondom oké._____. Mármint sose hittem vona, bárki is olvassa mit írok. Bennem az élt megnézik a szép szivárványt meg minden és tova reppenek. De hogy olvasson valaki. Áhh erre nem tudok mit mondani :DDD
(Amúgy ha ezt olvasod akkor, nem rosszból írtam az emos részt :,DD)

Az osztályom amúgy nagy része egy állatkertből szabadult egyed.Nekem van egy szint, amit igyekszem betartani. Márpedig amit ők művelnek az nem suliba való. Értem én, hogy olyan fene jól szórakoznak. A tanárunk amúgy egy tuja. És ezt értsd úgy, hogy bejön és 45 percig növöget egy kicsit. Mármint gyökeret ereszt és fotoszintetizál, csak néz, vár, néha halkan megszólal. 15 perc után el kellene kezdeni az órát, de egy állatkertben nem hatásos a kedvesen várok megoldás. Szerintem ez az életben sehol sem hatásos. A mai legnagyobb az volt amikor azt mondta nem tud felállni, mert fáj a hasa erre hátulról benyögi az egyik srác: "akkor azért nem áll fel, mert fél hogy összefossa magát". Istenem miért ?! Nem vagyok tisztelet tudó, stb. de egy emberi szint azért van, ez pedig alulról mossa a seggét. Komolyan undorító. Meg igazából vicces is. Az a nő annyira szerencsétlen, komolyan sajnálom. Minek akar tanár lenni?-ahol minimális fegyelmező képesség szükséges. Csak az a baj, ha egész órán, egész évben ez megy egy idő után unalmas.

Nekem nem jön be ez a Marina meg Lana del rey (!?) meg ne tudom, nekem nem tetszik a zenéjük. Marina stílusa jó. Szép meg minden, de még se tetszik. És nem tudom, valahogy furcsa, mert nem tudom mi az ami nem tetszik bennük. A zenéjük sem rossz, de egyszer meghallgatom és ennyi. Nem érzem , hogy többször is hallani akarnám.


Ez történt eddig...