2013. január 20.

▲Szoba vizit

A jó ég tudja miért nagyon elterjedt a blogokon a szoba lefotózása majd részletes bemutatása, ami szerintem tök hülyeség, DE mivel unatkozom és én is egy tömegcikk akarok lenni így akkor ezen is túl leszünk...

A szobámról mentségképpen annyit, hogy nekem tetszik és leszarom nem különösebben szentelek figyelmet abban az esetben ha neked nem.

Kezdeném azzal, hogy mindenki ilyen über menő nyálas szöveggel nyomja tele a szobája falát, amitől aztán kibaszott hipszer lesz.Nem baj ha van egy emlékeztető, mert végül is a bevásárló lista sem hülyeség...csak hát na olyan fura. Az sem különösebben értem miért jó karácsonyfa égőkkel körbetekerni mindent, de ez is valószínű az én ízléstelenségem.

Csak, hogy segget csináljak a számból ( vv úristen, mi késztetett h nézzem ) így én is csináltam ilyen nagyon hipszter kockákkal háromszögekkel teli akármit, amitől már tényleg nagyon menőnek kellene éreznem magam.A szöveg is megindító, mert nincs is jobb érzés mint mikor felébredek és az első amit meglátok egy traktor.Még mielőtt valaki hülyének nézne, a traktor szó héber latin fordítása az élet élvezetének fontosságát fejezi ki. SE. Nem tudom miért épp traktor, de már így is tele van a szobám hülyeségekkel, szóval ez sem katasztrófa. A csodaszép matricáimról már anno hoztam képet, így már kiderült, hogy egy gyerekes játék baba vagyok. nyöh~ ez van.

NA  a szöveget végül is ráaggattam a parafatáblámra, miközben minden fost leszedtem róla, mert egy 4 éves "nyertem" csoki papírt már aligha fogok beváltani.Igazából a firkálásaim is oda nyomorgattam, mert míg rajzoltam tökre szerettem csinálni. Az máskérdés, hogy rájöttem h nem megy és hülye módon abba hagytam, de ma eldöntöttem megint belekezdek <3 Végül is nem azért csináltam eddig se, mert ment és csak mart valaki azt mondja hülyeség, nekem nem kellene hallgatnom rá. Nem is fogok.

Az ablakban lévő csodálatos gumikacsáimra nagyon vigyázok, kis szemem fényei. Nem maradhat ki életem kaktusza sem BOB. Bob a duci pofi oldalt. Talán ők akikről gondoskodni tudok a kutyám mellett, mást nagyon nem lehetne rám bízni.

A kéményem szép matt fekete, ami egyrészt nem koszolódik  másrészt meg jól néznek ki rajta a matricáim. Meg az összes lógós cuccom is oda aggattam ami nem fért máshova.

Az ágyam lepedője csodaszép mintás csak a képen nem látszik, és olyan igazi divásan csillog élőbe.A párnákat meg csak most a kép miatt szedtem össze mert, amúgy valahol az ágy mögött porosodnak rendszerint.

A traktoros macskám tökéletesen illik az órámon díszelgő macskához, mivel lényegében onnan másoltam ...

Amit még hihetetlen fontosnak érzek, a lápmák. 3 falba süllyesztett takarékos környezet barát égővel... a probléma csak az, hogy ezek összessége egy fos, és 3-ból egy képes világítani. Félhomályban szép az élet.Van még egy olvasó lámpám is, de az is max porfogó, mert égni az sem hajlandó.

A falnak a belmagassága pedig azért jó, mert nem jó. Olyan pici felállni sem lehet az ágyam mellől. Tervezek megnőni 175 cm-re és akkor már a legmagasabb pont is ütközni fog a fejemmel.Persze nem fogok megnőni, lassan 2 éve semmit nem nőttem, megmaradok 156cm-es törpének. Egy kibaszott kertitörpe.Ez történt eddig...