2013. január 17.

▲ Kérdezősdi meg ahaoké.


3. Felhívnának egy telefon szolgálattól, nyertél fél millió forintot. Elhinnéd vagy lecsapnád a telefont?
Ott  csapnál me kacagva. Nem hiszek a csodákba.

4. Megállna az idő, egyedül te lennél képes mozogni, mi lenne amit biztosan megtennél? Kétségbe esnél?
Olyan szinten szívatnék pár embert. Meg megkóstolnám az összes finom kaját. Aztán hisztirohammal könyörögnék, hogy legyen vége a 'rémálomnak'.

5.Cserélhetnél egy sztár életére, lecserélnéd a sajátod? Ha igen kire?
Ööö nem. Nem olyan jó az, nem hinném, hogy kellene nekem az ilyesmi.

6. A szerelmedről kiderülne, kiskorába szülei magára hagyták és kutyák nevelték fel. Zavarna?
Nem zavarna. Mármint nem örülnék neki, de nem azért mert h annyira megrázna.

Na és akkor a másik amiről írni kellene. Nem azt mondom, hogy csodás alakom van, de  sikerült leadnom pár kilot aminek köszönhetően végre elégedett vagyok magammal. Még így is lehetne mit faragni rajtam, de nem érzem azt a késztetést, miszerint ez nem jó így stb. Jelenleg olyan 4-5 kiloval lehetek könnyebb ami jó érzés. Nem fogyóztam különösebben, csak néhány dolgon változtattam meg utána olvastam egy kicsit. Nem nyalom tisztára a tányért, talán ez a lényeg.Lényegében csak annyit csinálok, hogy kiveszem a szokásos adagom, jobban megrágom és a végén az utolsó 4-5 falatot meghagyom. Helyette iszom egy pohár vizet. (FUJJJ DE UTÁLOM A VÍZ IZÉT) Mikor megittam eltelek annyira, mintha ettem volna. Később nem leszek éhes, hisz enni azért ettem. Csodálatos. Most nagyon mást nem is tettem az ügy érdekében. Nem is lett volna rá lelki erőm. A jelenlegi módszer megfelel nekem, mert eddig se voltam kövér, csupán voltak kisebb husik, amiket a strandon azért mutogatni nem szokás....És a feszülős ruha is szebben mutat ha nem gömbölyödik sehol semmi, bár mellben sajnos több vn mit kéne. Ha tehetném kisebb melleim, és nagyobb szemeket varázsolnék magamnak. Még is mivel nem lehet beletörődtem. Összességében boldog vagyok magamat tekintve.
Ja és akkor kép, nem lettem modell, de nem is volt célom :DDD
Amúgy sose tudtam miért tesznek sörös flakonokat a kerítésekre  annyira ocsmány. Persze ne legyen dardz stb.., de sztem szebben is meglehetne oldani. Így mikor már ütöt kopott meg rozsdás olyan elhanyagoltnak tűnik._. 


Ez történt eddig...