2013. január 7.

▲Hát azt meg jól összekockáztad

Mai nap reggel 5-kor keltem rémálmomból, miszerint ma osztályozó vizsgák hadával kell megküzdenem. Töritől rettegtem. A kezem elkezdett remegni mikor megfogtam a tollat majd mikor megláttam a feladat sort, egy ilyen ez most komoly?! kérdéssel teleírtam a lapot. Első oldalon három kép volt. Egy piramis egy hieroglif írásos meg egy fáraó. Na szerintem ezt még a hülye is tudja... Ki kellett fejtenem a templom gazdálkodást is meg jó sok mást is, de sokkal rosszabbra számítottam. A nyelvtant könnyűnek hittem, azt olyan nehéz volt mint a rosseb.Amúgy nem is értem heti egy nyelvtanom van, meg viselkedés kultúrám és abból írásbeli és szóbeli is kell....fura...más tanároknak elég az írásbeli része is.
Amitől még félek az a kémia és a föci, mármint egyikből se tudok jóformán semmit. A kémia tanár is kibaszott kiszúrt velem két jegyem van és már csak egy kellett volna, hogy osztályozható legyek. Mondtam neki jobb lett volna ha beír egy 1-est és akkor még mindig jobban jövök ki, mintha az egész fél éves anyagot kérdezi. 
Lehet szurkolni, sőt kötelezlek is titeket, mert csak. Kell a biztatás na... így is eléggé be vagyok szarva a szóbeli miatt. Nem tudok beszélni, egyszerűen elszáll minden és oda az egész. Nem jut eszembe semmi, ha meg eszembe is jut akkor se jön a hangom. Mintha elvágnának. Csak ülök és asd. Hogyan lesz nekem érettségim te jó isten. Ott majd mennyit kell beszélni ._______.

Na és akkor a hozzá állásomnak ilyennek kellene lennie a sok para helyett.

Ez történt eddig...