2013. január 10.

▲ minden mi jó

Na ma kivégeztem hivatalosan is a Suki tte ii na yo-t. Egyszerre volt bennem a te jó isten, te azt a kurva élet, meg a csak ennyi? Vége így? mi a faszom? 13 rész végig nyáladztam és 13 résztől valahogy többet vártam. Amúgy az egész annyira én vagyok, minden amikor Mei ráparáz az egészre, mikor asd asdfghjkl tényleg minden.Én a végére azért bedobtam volna valami dugjunk varázslatosabb jelenetet.Isten áldja az animéket.

Ma egy igen erős gondolkodásba kezdtem azon témával kapcsolatban mit is kezdjek a karácsonyi pénzemmel. Én igen csak egy tabra nyomulok, ám apukám szerint ez olyan fölösleges, mint anyukám szerint a ruhák. Szóval se ruha se tab, helyette menjek angol tanfolyamra... Valószínű, hát hogyne.Tanulok én annyit a suliba, hogy meglegyen az az angol nyelvvizsga. A tabról pedig csak annyit, hogy nem szeretnék drágát, mert 1 nincs is annyi zsém, 2 minek? nekem egy ilyen alapcsoda megfelel. Amúgy is akarok pout mostanában arra gerjed a  nép.Nekem meg van annyira fos a telefonom, hogy még androiddal sem képes betölteni.Igazából az egy ilyen mini laptop lenne a számomra. A mostani is jó, de érintőképernyővel szerintem könnyebben használnám a  dolgokat. Meg aztán ruhám már van, abból egyenlőre most tényleg elég.

Mostanában sokat nézem ezt a meska nevű honlapot és igen csak szeretnék jó pár dolgot venni, amolyan csináld magad nyakláncokra.Igen csak szemezgetek, néhány érdekes dologgal. Meg ha lenne rá kereslet tovább is adnám ....
Azért elárulom nem semmi, érdemes megnézni.
300 ft pl két db kalitka medál olyan igazi. A madár is 190 ft, a nyakláncsnak pedig métre 250. Ha a bolti árakat nézzük szürreálisan alacsony. Persze aki megteheti az kifizeti, akinek meg van kézügyessége csinál magának. Majd ha megjön a csomag, (amit még meg se rendeltem) és megcsinálom a láncokat hozok képet is.
És egy csodás kép mára:

ez a ma basztam fejrázás.

Ez történt eddig...