2013. január 11.

▲ Akkor legyen megyen

Mindjárt kilenc és én épp  a tetőtéri padlás feeling szobámban csücsülök, illetve fekszem félig meddig.A laskásunknak mindig is volt egy emetali sajt beütéssel. A szélnek még csak akadályba se kell ütközni, hisz  ház egy sajt. Nem elég hogy hideg van, még a hangja is olyan mint mikor a horrorházakban épp a kivégzés végkifejlete kezdetét veszi.A tatakóm viszont jó meleg, kösz a kérdést.

Mai nap nem igazán történt említeni való esemény, sajnos nem sajnos kinek mi. Mostanában a hideg borús idő, vagy a köcsög emberek hatására egy olyan alap kedvtelenség uralkodott el rajtam, amiben a kevés alvás sem segít sokat.Nincs rossz kedvem, csak élni nincs különösebb késztetésem. Komolyan mint egy szobanövény, szép meg minden a sarokban...

Mivel tegnap kivégeztem az új kedvenc animémet, így most egy másik keresésébe fogtam. Nálam az ilyesmi nagy előkészülettel jár.Nem szeretek olyanba belefogni, amiben nem vagyok biztos, hogy tetszeni fog.

Régebben egy nagyon jó oldalra bukkantam amin egy író palánta tette közszemlére kincseit. Sajnos ez egyik napról a másikra megszűnt az én legnagyobb bánatomra.Nagyon szeretnék most egy hasonló színvonalú és témában is egyezőre akadni. Ha esetleg valaki tud valami fantasy alapra épülő enyhe szerelemmel fűzerezett valamit akkor az írjon, lécci. Mindig is jobban szerettem a hasonló korú emberektől íródott műveket. Nem szeretem mikor olyan csodásan fogalmaznak, hogy az agyam két oldal után egy turmixgép püréjeként végzi. Meg az sem árt ha képes értelmesen fogalmazni az illető. Ezt leszámítva nem sok .... xd

És akkor válaszom a kérdez felelek első kérdésére is:
 Mindig is nagyon szerettem a kereszt nevem.Egyedi nem túl hosszú, szóval tökéletes. A vezeték nevemmel már több probléma is volt. Régen Baka névre hallgattam, de családi okok miatt apukám nevet váltott így nekem is kellett. Mondanom sem kell mekkora örömmel. Nem tudom ki mennyire van benne a témában, de a baka japánul a hülyét spanyolul pedig kiejtés szerint( vaca=baka) a tehenet jelenti.Jó kis név... Harmadik nevem is van, azzal nem sok problémám van mivel gyakorlatilag nem is használom.

Ez történt eddig...