2012. december 21.

▲ Teljesen hupi lila a panda

Akkor asd asd asd asd asd.Már mint te jó isten.
Nyugodt békés nap minden happy. A karácsonyi hangulat kezdi belepni a levegőt.
És akkor ezzel most nem is rizsáznék, mert nincs kedvem.

Ma így céltudatosan kerültem mindennemű érintkezést vele. Ami kimerült abban, hogy nem vettem fel a telefont nyöh .Aztán kaptam egy sms-est, hogy nekünk beszélnünk kell meg mit tudom én, de olyan édes fogalmazásban amit elmondani nem lehet. Mert amúgy nem is furcsa így félév után ez a hirtelen egymásra találás.. áh dehogy.Mindegy belementem. Választásom amúgy se lett volna, és semmi rosszat nem tett amiért okom lett volna kerülni. Egyszerűen csak beszari félénk kis dög vagyok meg azt se tudom mit akarom meg valahogy nem tudom. Ezt jól elmondtam megint. A lényeg most is az, hogy ő tökéletesen tudja hogy szeretem. És ennek örül ami engem meg olyan szinten idegesít elmondani se tudom. Hogy miért azt meg jó ég se tudja.

Elkészültem igyekeztem nem szemetes zsákként kinézni, ha már egyszer rászántam magam.Mentem és szokásomhoz híven rohantam el ne késsek.
Találkoztunk, beszélgettünk. JÓ VOLT. Aztán kezdtem belegondolni, hogy most mi a fene történik megint.Valahogy tudtam ebből végén vagy vita vagy csók lesz, de mind a kettővel úgy voltam, "ezt ne most"Az elején ellenkeztem, de végül rá kellett jönnöm, hogy értelmetlen ha össze veszek vele az is fáj ha meg nem akkor az is. Valószínűleg túlbonyolítom. Csak nem akarom, hogy megint elmenjen és itt hagyjon egy évre.

Talán fél órát lehettünk kint a szabadba, de én már fagyhalál szélén éreztem magam. Tökéletes indok a lelépéshez. Az lett volna, de olyan sikeresen összehoztam nem haza hanem hozzá és olyan 3-4 órára. És innen inkább hagyom is a dolgokat. Viszont még annyit, hogy a szobájában minden tökéletes, ráadásul tavaly kapott tőlem  egy ilyen kis "díszt" és az is ott van az asztalán, szerintem tök aranyos dolog...:,D

Ez történt eddig...