2012. december 2.

▲ nincs cím mert lusta vagyok kitalálni

Még el sem jött a hideg, de már a faszom  fiúkák lába közt himbálózó izé kivan tőle. Mármint én tényleg nagyon rühellem a hideg szeles időket.Szép a hó födte háztető mögül elő bukkanó nap... a filmekbe.Nekem személy szerint jobban bejön a meleg lazulós idő.Addig amíg a hőmérő higanyszála le nem csökken a 20 fok alá én még élek.Utána meg túlélek.És mikor a mínuszok repdesnek nagy vidáman én épp téli álmot alszok 3 takaró és egy meleg bundás mamusz kíséretében.Nem vagyok hajlandó zokniban aludni, ha igen akkor az már a végkifejlet kezdete is egyben. Hu de utálom a telet.A karácsony az jó dolog így december elején.Az Árkád és teszkó is már november eleje óta ebben a lázban éldegél.Jó dolog a habkarika meg a fenyődísz.Egyik ehető másik meg meg szép, de ami nem ehető az nem is érdekel.Nekem a hasam a lényeg.
Én már lélekben most kezdek felkészülni. Labellom már van.Eper illatú és csillámos, olyan igazi kurva testét a megélhetés céljából kihasználó hölgy stlye. Amúgy vattacukor parfüm is van, bár lehet inkább test spray. Az összhatást leginkább egy felrobbant cukor gyárként tudnám jellemezni.A szám már most sebes, pedig csak ...úgy kb...egész nap azt nyalogatom. nyeeeh. A bőröm meg kezd olyan érdekes zöld pikkelyes hatást felvenni vissza térni a fehér szín fele. Kezdek igazi Alkonyat díszlet lenni, már csak egy szekszi vámpír hiányzik.Mindenki kivan ettől az őrülettől, am a vicces az hogy én nekem bejön  annyira nem vészes mint hittem. Nem rosszabb ez a VV-nél, pedig arra is fél Magyarország a nyálát csorgatta a tv-k előtt.DE hogy segget csináljak a számból, mert nekem is volt  egy ennyire megrázó korszakom mikor a tv elé kerültem és arra a szörnyűségre vetemedtem, hogy megnéztem,  így azt kell mondanom az Twilight és sok más is jó. Csak nem mindegy kinek.Van aki a buzikra gerjed előnyben részesíti a melegek megjelenését. Én 12 évesen a Hanna Montanna előtt bambultam nap mint nap. És tökre szerettem. Aztán megint jött az enime korszak. Kinek mi.

Ha nem lennék beszari kis dög nem lennének ellenszenves érzéseim a tű iránt akkor tuti valami hasonlót csináltatnék magamnak.Believe felirattal.De addig meg marad a filctoll xd


Ez történt eddig...