2012. október 7.

▲ paci naci eladó

Szép gyermekkorom idéztem ma fel, mikor az összes hányadék rajzom elégettem.Szinte a szívembe mart mikor láttam őket elégni, na jó ez nem igaz nagy pirós vagyok és az élvezettől vedreset a kis szívem.A néhai Crystal tudott ám rajzolni, csak szarul egy meg nem értett művész lélek veszett el a sötét kis bugyraiban .A helyzet az, hogy a régi blogomon ki voltak téve a rajzok, de ide most csak 2+1 teszek ki, a többi is hasonló így nem nagy hiány.Ma a nagy rajz mánia miatt bepróbálkoztam rajzolni, azt hittem ez olyan mint a biciklizés. Amúgy azt se tudok, de rajzolni se az tuti.Elfelejtette a kis buksim hogyan kell.
A másik képen meg a szekszuális lábaim tekinthetők meg az ugyan csak über izgató fél pár zoknijaimmal.Sokkal viccesebb ha más a színük. Meg így nem is kell párosítgatni őket xd Azért képes vagyok normálisan is felöltözni, a suliba azt szoktam ... többnyire.
Értelmes bejegyzésnek bizonyult ez is akár csak a többi, na se baj butítom én itt a sejteket.Akárcsak az alkohol, vagy mint a drog mérgező vagyok.
És a képek nagy szeretettel:
Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...