2012. szeptember 26.

▲ jaj de raj vagyok

Embörkék , hát mennyire jó vagyok már ? Már lassan vége a szeptembernek és még nincs 4-nél rosszabb jegyem.Komolyan über rajosnak érzem magam enyhe stréber beütéssel.Tök jól elvagyok az óra előtt megtanulom állapottal.Megírom a dogát azt utána már azt se tudom ki hol mikor mit... Nem baj. Lényeg, hogy okosnak hisznek.Amit nem tudnak az nem fáj nekik sem ^^ A vicces az, hogy amúgy egy kisebb galaxysnyi üresség van a buksimban főleg a matekot illetően.Belül még mindig buta vagyok. És ez nem is a legrosszabb , hanem sokkal inkább az hogy tudok róla, mégsem teszek semmit.Ez van.
Ma amúgy találkoztam sok emberrel akit már rég nem láttam és ahww,olyan nagyon jó.Persze ma vele is találkoztam.Nagyon kedves:) igazából meg is lepett mennyire.Magamon is meglepődtem most kábé egy szerelmes 12 éves szintjén érzem magam.Mindig is undorodtam az ilyenektől.Nem szeretem az ilyen nyál meg fuj  izét.Mindig is úgy voltam az ilyesmivel , hogy ezt csak megjátszani lehet.És az a baj, hogy ezzel most is így vagyok.Nem érzem, hogy nekem ilyen hihetetlenül romantikás szerelem meg rózsaszín felhőkkel meg értitek nem? Ne tudom, lehet én vagyok a gáz.Ő viszont kezdem azt hinni elvárja tőlem, csak nem akarja mondani.Ma mentünk az úton és velünk szembe jöttek a haverjai.Komolyan azt hittem elfutok onnan.Semmi különösebb nem volt, de nem mertem a szemükbe nézni, nem is tudom miért.Valamiért úgy éreztem tuti azt fogják beszélni mennyire gáz vagyok és totál mellé fogott velem.Ebben lehet is valami, szerintem én lennék a létra legalján.Mint egy koldus meg a király... Pénzben is így van meg ő az a menő gyerek aki után nyáladzik mindenki... Ennek ellenére én bizakodni próbálok, hogy minden rendben. Összeségében ez csak az én paranoiám és kívülről minden oké.Valahgy amikor nem vagyok idegenekkel hihetetlen boldog vagyok.Igyekszem idegen társaságba keveredni.Ezeket leszámítva tökéletes az élet.Olyan jó minden és mindenki.EGYSZERŰEN SZERETEK ÉLNI.Szeretem az embereket, állatokat , még az időt is szeretem , pedig utálom az őszt és most mégis mindentől vidám leszek.
Egy probléma mégis csak van ami nem csak az én beteges félelmem a rozsstól.Valahogy nagyon furcsán érzem mostanában magam.Nem tudom lehet beteg leszek.Mindig gyenge meg álmos vagyok. Régebben is sokszor volt ilyen , de akkor azért mert nem ittam semmit.Most direkt iszok iszok iszom és csak iszok a rosszul létig.Mentem haza fele, igen pont vele azután miután a hires neves haverjaival vagy fél órán át beszélt s nem is tudom miről... Egyszer csak azt éreztem vagy összeesek ott azon nyomban vagy leülök.Se szó se beszéd neki dőltem egy fának és ott leültem és csukott szemmel igyekeztem összeszedni magam.Miután ennek vége volt nézett rám nagy szemekkel hogy élek e még egyáltalán . Valószínűleg nagyon nyamvadt lehettem fal fehéren na mind1.Annyival elintéztem, hogy nem aludtam sokat és majd sokkal jobban leszek nem sokára, de nagyon nagyon égnék ha ez még egyszer előfordulna.Most épp diagnosztizálom magam aztán még meg is gyógyítom magam.Ha nem így lesz azt monda orvoshoz visz -.- szóval szurkoljatok mert orvoshoz végképp nem áll szándékomban menni :DD

Ez olyan unalmas kis  hosszú valami sikeredet nem is kell elolvasnod!

Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...