2012. szeptember 19.

▲ Ez olyaan izé


Megnéztem a Tedet *-* szép volt jó volt:).
Őszintén szólva nem sorolnám a kihagyhatatlan művek közé.Nem azért mert nem volt olyan huu, hanem inkább azért, mert kell hozzá egy stílus és ha az nincs meg akkor nem lehet élvezni.Barátnőm utlálta ... ő neki nem volt hozzá az ami kell:D Igazándiból egyszer megnézed, nevetsz rajta.Mert igen is jó. Aztán elfelejted és ennyi.Pattogatott kukoricával az előtted ülő székére feltett patákkal és nagy adag kólával kimondottam élvezetes a műremek megnézése.A minőséget nagyban ronthatja ha van annyira balfasz jobb kuki ,mint mi és az utolsó pillanatban mész jegyet venni és a hangfal (vagy mi a szösz az) mellé kapsz helyet. Ha vissza kérdezek  jó hangosan , hogy mi van (mint egy nagymami) akkor az emiatt lehetséges.Az ami leginkább megmaradt és talán az egyedüli igazán értékelhető az a villám tesók*-* Nekem az eleje amúgy sokkal jobban tetszet amikor még kis pöcs kicsi volt mind a kettő.... Nézzétek meg és ha nem tetszett akkor itt ér reklamálni, csak értelmetlen :,DDDD
Ha viszont egy filmet kellene ajánlanom, de nem kell... Akkor az a A bakancslista . A jó ég tudja miért is nem néztem meg anno. Pedig egy alap film. Ha te is olyan hülye vagy kis tompa vagy agyilag, mint szerény személyem és eddig valami kapitális okból nem nézted meg akkor kötelező. A Teddel ellentétben ez nem annyira kiszámítható, persze itt is vannak olyan részek amit az első perc után tudsz, de a Ted-nél szinte már akkor tudtam mikor neki kezdődött a film.
Amennyibe film ajánló magazin lennék akkor még a Nevem Sam-et és a Kétszáz éves embert mondanám jónak . És ennyi volt a filmekről.

Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...