2012. augusztus 30.

▲ Nagy meleg butává tesz?

lo sineto mucho amiért bő két napig friss hülyeség nélkül hagytam az erre tévedő jó népet.Mi ennek az oka?Ez igen egyszerű, összegezve akartam elmesélni a napjaim igen csak fontos momentumjait. Ugyanis ez a két nap fontos volt az én elkövetkező jobb esetben 6 évemre. Így hát felkerekedtem hajnali 8-kor, hogy a  suliba mehessek. Izgatottan vártam az elkövetkező érdekesebbnél érdekesebb pillanatokat, kicsit kínos kezdetek után, lassan abba maradt a legtöbb drágaságaim zavara. Sikeresen megismerkedtem a jövőbeli osztálytársaimmal.Érdekes feladatok, vetélkedők voltak.Némelyik elég bugyutára sikeredett.Ez még sem rossz, így ezekkel a kis gyerekes játékokkal ismerhetjük meg egymást. Érdekes társaság van zseni, ribanc  kicsit más mentalitással rendelkező ifjú hölgy,csendes, nagyszájú,átlagos és vagyok én aki hihetetlenül nagy vigyorral, világszeretettel és boldogsággal közeledtem az én kis drágáim felé.Több kevesebb sikerrel.Volt akinek bejöttem és már első nap barátnőm akart lenni,( olyan édes :D) de olyan is volt szép számmal aki inkább furán nézett.Tuti azt hiszik szívok valamit.Pedig én tényleg csak annyira nagyon szeretném szeretni őket, hogy huhajuppi. Majd szépen lassan rájönnek előlem ígyse-ugyse szabadulhatnak.Nem is kell, hisz olyan jó velem együtt lenni. Imádni való vagyok^^ Ego(?!) ugyan kérlek egészséges önbizalom, De akkor én annyira egészséges vagyok mint a makk!Mindenesetre én azért félek egy mikrominipirinyonyit. Nem is attól , hogy nem lesznek hozzám hasonló, galaktikus űber érdekes(?!) nos nem tudom mi az a szó amit a hozzám hasonlókra lehet mondani és nem sértő.Inkább attól , hogy elröhögöm magam a legrosszabb pillanatokban.Nem sokára itt az évnyitó és nem lenne a legmesteribb belépő ha random sírva röhögnék be abba a síri csöndbe mikor épp valaki verset mondd.Ismerem magam , sírva fogjuk összepisilni magunk a mellettem állóval.Belerángatom a rosszba muhahha. A baj az, hogy így kis elsősként nem kellene azonnal ilyen jó benyomást tennem.Na nem baj ITT JÖVÖK EMBEREK ÉS FÉLJETEK.
Váltsunk témát, mert erről napestig pofázhatnék, de unnátok!-vagy nem ?
#1 Pécs mindig benne van a hírekben !! Mindig rosszal !!!Most is azt nézem ...tegnap a csótányos ügy, ma meg a dobálózás...ott volt még a Katás gyilkosság is...PÉCS én így imádlak<3
#2 50 Cent egy haláli arc!Komolyan én fetrengtem rajta.Persze eddig sem az eszéét szerették az emberek. Ezután sem azért fogja senki. Kívül belül sötét szegényke.Ez most rasszista volt? Nem annyira mint a Negro cukorka, emberek ez kőkemény rasszizmus. Egyenlőséget a cukorkáknak!Akasszuk fel aki ezt kitalálta, mégis hogy képzelte ezt a sötét bőrünkkel szemben... nyehh. Ezt se vegyétek komolyan, cent bácsi egy tajparaszt tudatlan köcsög értelmiségi földműves népművészeti cserép edény .Nem  baj édes mi így szeretünk, de maradj inkább a zenédnél.
#3 Ha már a hülyeségnél tartunk akkor GANGNAM STYLE!!!!
Ehhez már tényleg no comment!


Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...