2012. augusztus 12.

▲ Kaspó kutató központ.

6 bolt, 0 kaspó.
Nem árulnak,  egyszerűen nincs olyan kaspó ami szétterülő, nem egy kisebb vagyon és nekem is teccene.Ami azt illeti egyetlen egy kaspót sem találtam, szóval még csak azt se lehet mondani , hogy válogatós vagyok, nincs miből válogatni!
Mindenütt azt mondák keressek egy kertészeti boltot...akkor már nem csak Kaspót de még boltot is keresnem kellett volna.Így nemes egyszerűséggel bementem  teszkóóba és leemeltem a polcról egy tányért.DE SZÉP KASPÓÓ . Amúgy egész csini lett hozzám képest.Az édes kis kínozni valóim (már amennyi belefért) át ültettem a KASPÓ TÁNYÉRBA és mivel dísz köveket is csak a kertészeti boltban kaphattam volna , így inkább kimentem a kertbe és egy zacskónyi csigaházat gyűjtöttem . Sokakkal ellentétben én bírom a burájukat, szerintem tök cukik.Egyszer mentünk haza fele az erdőből amikor megláttam az út közepén egy csigát éppen mászni meg pár hülye gyereket (am nagyon helyes fiúkát) baszogatni szerencsétlent , mire olyan mérges lettem , hogy nagy vágtával oda rohantam és azzal a lendülettel löktem volna el a srácot a csigától ,csak épp észre vettem egy pókot lelógni a fákról és olyan sikításban törtem ki, hogy az egyik ijedtében ráesett  csigára . Közvetett gyilkos vagyok. , Ezt az esetet leszámítva már jó pár csigát mentettem meg, ha pókról darázsról  vagy akármi hasonlóról lenne szó, én lennék az első aki agyon ütné őket, de a csigák cukik Na és akkor vissza a csigaházakhoz. Csak mert így önmagukban túl természetesnek meg unalmasnak tűntek így kifestettem őket, és vollááá kész az igazi műhatású csiga , élőben úgy néznek ki mint a műanyag vackok . Igazi művész vagyok komolyan.  Ezt leszámítva tök rajos lett , sőt űberrajos vagyok hogy képes voltam teljesen egyedül össze hozni .
Nevük még nincsen, de ezen az ügyön is dolgozom,kereszt nevük nem lesz csak vezeték , elvégre is ez egy család :D ... talán Lajozs vagy Pánka... még el kell dönteni. Bár az hogy Pánkáék kevésbé hangzik jól mint a Lajozsék.
     Ez történt eddig...