2012. augusztus 21.

▲ buszozzunk ! :D

Egyszerűen imádok buszozni az a hihetetlen élmény amikor a ritkított buszokon a második megálló után heringparti ,ráadásul a meleg miatt lenge ruhákban , nem sok választ el a gruppentől .Egy élmény, próbáljátok ki !És azok a kedves öreg nénik a hatalmas szívükkel és kedvességükkel! Imádom őket.
Na ez most pont nem volt igaz, de jobb szeretek optimista módon feltüntetni a negatív dolgokat annak ellenére , hogy nálam nagyobb pesszimista nem nagyon van.
Tudom csúnya dolog, de ha szabad hely van, én vagyok az első aki ha kell harcba elegyedik érte.Másoknak meg nem gyakran adom át.Nem szép .Ma is épp egy belső széken ültem , mikor beült mellém egy nálam talán 3 évvel idősebb hímnemű egyed.Egy megállóval később szállhatott fel egy nyomi idős pár. Úgymondd  igényt tartotta a srác helyére. Ezekkel a szavakkal :
-kellj fel fiam, most !Le szeretne ülni a párom..- nos azért ez nem teljesen tükrözi a valóságot , mert itt nem látszik a hangnem , meg az a lenéző tekintet... A válasz viszont rohadt nagy volt .Egy hideg nyugodt tekintettel ránézett az öregre és annyit mondott nem .Itt kezdődött a háború.Én az ablak felé fordulva leplezve a röhögő görcsöm figyeltem a következő vitát.Olyan osztás vette kezdetét.Látnotok kellett volna!Az öreg nő rekedt hangon ilyet mondd a maga 160 cm-jével .( A csávó ülve magasabb volt.)
- Ne akard , hogy meg neveljelek a táskámmal pimasz kis hülye gyerek.- bátor !:D 
A fiu  viszont semmit sem szólt . Ekkor már hárman estek neki , mert még egy random kötekedő hülye kedves vén luvnya idős hölgy  is beszállt, ilyen méteres műkörmökkel és tűzpiros rúzzsal ami egy kicsit túl ment, konkrétan úgy nézet ki mint egy bohóc, így hát ő is neki esett, mert olyan jó osztani másokat , nem ?...
A nagy hangzavarba, csak néhány részletek hallottam , de mindegy is , mert így is ameddigre kinevettem volna magam , jött valami sokkal nagyobb és röhejesebb beszólás.Egyik követte a másik kötekedést mind addig amíg a gyerek halál nyugodtan vissza nem válaszolt.
-Ha tudnátok milyen kényelmes ez a hely...az eddigi legkényelmesebb szék.Ki kellene próbáljátok.
Itt már nem tudtam vissza fogni  magam és hangosan elkezdtem nevetni.Rámnézett a fiu és ő meg azon kezdett nevetni ahogy én nevetek.Jól elröhögcséltünk miközben valószínűleg az egész busz hülyének nézett minket.Ezután én is kaptam egy kis ízelítőt.
-Szerinted ez vicces?-kérdezte a vén papus.Nem kellett volna , de valahogy olyan jól éreztem magam , hogy igent válaszoltam... Ekkor már z egész generációnk osztották.És csak mondták és mondták ... olyan kis édesek voltak . Szinte már sajnáltam szegényeket.Amúgy ha engem valaki , kedvesen megkér én sose mondok nemet.Csak némi tisztelet azt hiszem azéet még egy 15 éves nyakvadénak is kijár.PERSZE CSAK SZERINTEM. Aztán lehet , hogy szartse ér az egész életem.Kitudja, bármi megeshet.

Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...