2012. augusztus 20.

▲ 2 napos film maraton

Így nyár végére elkezdtem azt amit már az elején meg akartam tenni.Megnézni annyi filmet egy nap , amennyit csak lehet.Úgy terveztem reggel héttől este tizenegyig csak film, film és film.De most már annyira össze mosódtak a filmek , hogy nem is tudom ki hol mit melyik filmben csinált.Az agyamban már vagy 4 új film is összejöhetett a többi vegyítéséből.A maraton a mai nap még tart , de mára csak 4 filmet tervezek .Tök jó lesz , tegnap is tök jó volt.Szóval wáá megéri rászánni egy napot, vagy akár kettőt :D Meg egy kisebb teherautónyi nasit is , mert anélkül nem az igazi.Úgy terveztem az egész maratont csak maoammal és némi folyadékkal vészelem át, de mikor az első cukrot bekaptam szó szerint mint a mesékben cirtom evés után így beszívta a szám a fejem és nyelni alig tudtam , éljen angol tudás ! Most már azt is tudom a sour nem jó dolog. Így hát csináltam egy nagyadag limonádét vagy négy kiló cukorral, mert igenis úgy a legfinomabb és a savanyú íz kedvéért tettem bele még két kilót.nyamm. Mostmár olyan szinten üti egymást a kettő , hogyha cukort eszek utána innom kell, ha meg iszok akkor meg ennem kell. Csodálatos körforgás.Szinte már úgy érzem megam mint az amcsi sírjunk együtt mert az jó és zabáljunk közbe fagyit a dobozból lányok , mert ha valami boldog történik akkor azért, ha meg szomorú akkor azért bőgőm el magam random fél óránként.Közbe meg néha bekönnyezve röhögök a legkisebb semmiségeken .Szerintem már elértem azt a szintet ahonnan nincs vissza út.Annyira beletudom élni magam a dolgokba .Betegesen.Nagyon nagyon betegesen.Az egy dolog , hogy valaki elsírja magát a Gyufa árus kislányon, de én emlékszem 8 éves koromban azon kezdtem bőgni , hogy ol,an szinten bele éltem egy zsepi helyébe , hogy nem tudtam abba hagyni.Szomorú vég lehet ha egy takonnyal teli zsepi a kukába végzi, nem ? Hát igen csodálatos gyeremek kor. Most már azért kezdek fejlődni, megtanultam könnyek nélkül bőgni magamba ahogy senki sem hallja :DD Nem tudom , én vagyok e csak ilyen , de azért reménykedem benne , hogy más is akad még ha nem is ilyen erőteljesen , de beletudja élni magát. Sokkal de sokkal jobb , mint csak megnézni egy filmet. Most már egy bő napja azt éneklem hol hangosan hol magamba tata tarararra ta tatatata tata tatata cirkusz ! :D Éljen a Madagaszkár , mada miszkár?, nem miszkár gaszkár. Bár nem nem film , de akkor is meg kellet nézni mind a 3 érsz, mert ez kötelező. Megnéztem az álomháborút is, nekem ott volt A  MÉLY PONT .Moziba is láttam , de már elfelejtettem mennyire is szomorú a vége, viszont megfogott a hangulata.A világ amiben elképzeli a kijutást, a halál , a szürke borus színek és az a zene .... minden egyes pillanatban a hideg futkos a hátamon.VALAMI TÖKÉLETES már az maga , hogy egy szinte álom világban játszódik , valahogy olyan a hangulata mint egy mesének.Élethű rajzolással.Persze csak nekem tetszett ennyire, minden más oldalon az összes vélemény negatív és állítólag vonatott is meg mit tudom én.Ízlések és pofonok.
 Ezen kivül még meg akarom nézni a Tedet is csak nem találom sehol . Moziba meg lusta vagyok elmenni.Szóval most azt keresem gőz erővel.Tudom nem szép dolog.
Ha már felrakja valaki ezeket e filmeket , akkor én meg leszek olyan jó kislány, hogy meg is nézem őket.

Ha volt valaki olyan őrült végéig olvasni. Hogy jövök én ide azzal , hogy le őrültezzek egy idegent ? na szóval ha volt valaki olyan kedves és végig olvasta  , esküszöm meghívom egy popcornra és  a Ted-re is. Akkor mehetnénk ketten ^^

Nincsenek megjegyzések:

Ez történt eddig...